Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan nggawe?

Ya, We are jeneng pabrik Yanshi Fenghe Packing Materials Co., Ltd(JO EE TRADING Co., Ltd) dumunung ing kutha LuoYang ayu, Provinsi Henan, China.We wis profesional diprodhuksi tas akeh, tas FIBC, tas Jumbo lan PP anyaman tas kanggo 13 taun.We nggunakake polypropylene petrokimia lan poliethelin kualitas dhuwur minangka bahan baku.Perusahaanku duwe circular loom 120 Unit lan duwe 6 jalur produksi karo majeng-kacepetan dhuwur disapu resik,PE Coating kabel 2 jalur produksi.We duwe tim manajemen banget. Proses manufaktur profesional, proses produksi sing ketat. Kita setya ngrampungake macem-macem masalah kemasan kanggo pelanggan sing beda-beda. We banget welcome kunjungan kanggo konsultasi lan kerjasama.

Pira kanthong FIBC lan tas tenun PP ngasilake saben taun?

We ngasilaken 800.000bêsiktas FIBClan5 yuta tas anyamansabentaun.Best price kualitas apik safety pabrik 1000kg plastik gedhe ton akeh FIBC tas jumbo.

Apa sampeyan bisa ngrancang tas FIBC lan tas anyaman PP?

Ya, Kita duwe kabeh tim desain kanggo sampeyan. Kita setya ngrampungake macem-macem masalah kemasan kanggo macem-macem pelanggan.

Bisa OEM?

Ya, Kita bisa OEM kanggo sampeyan, pabrikku bisa ngasilake Logo sampeyanContainer Bag Ton Bag sand bag Circular Bag U-panel Bag.

Suwene sampeyan bisa ngasilake sampel?Kepiye babagan 1 Wadah Twenty-Foot?

1-2 dina kanggo sampel.Tanggal produksi 1 Twenty-Foot Container adhedhasar kesulitan desain.

Kepiye babagan kualitas?

Perusahaanku duwe peralatan paling anyar, pproses manufaktur rofessional, proses produksi kenceng.We setya kanggo mecahaken macem-macem masalah packaging kanggo pelanggan beda.Lan tim profesional, teknologi kanggo mesthekake yen produk sampurna diprodhuksi.

Informasi apa sing kudu dakkandhakake yen aku pengin njaluk kutipan?

Ukuran tas (Length * Jembar * Dhuwur) utawa (diameter * dhuwur)
Bahan lan gaya loop
Bobot loading
Jumlahe
Kondisi tas kerja
Yen bisa, mangga uga nyedhiyakake sketsa desain gambar kanggo dipriksa, conto bakal paling apik kanggo njlentrehake, Yen ora kita
bakal menehi rekomendasi produk sing cocog karo rincian kanggo referensi.

Aku bisa njaluk sawetara sampel?

Ya, biaya kanggo conto gratis, nanging sampeyan kudu mbayar ragad ekspres.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?