Babagan awake dhewe

Perusahaanku dibangun ing taun 2008. Diprodhuksi kanthi profesional, tas FIBC, tas akeh,Tas Jumbo lan tas anyaman PP suwene 13 taun. Kita nggunakake polipropilena petrokimia lan polietilena berkualitas tinggi minangka bahan mentah. tim manajemen sing apik.Proses manufaktur profesional, proses produksi sing ketat.We komitmen kanggo ngrampungake macem-macem masalah kemasan kanggo pelanggan sing beda.We adol tas akeh,Tas Jumbo, tas FIBC lan tas tenun PP kanggo Jepang, Korea Selatan, Arab, Yordania, Brasil, Meksiko, Kanada, Amerika Serikat lan negara liya.

bab1
Pembentukan perusahaan
Tenun bunder
Lini produksi
Kawat kacepetan dhuwur nggambar kabel dilapisi PE

Produk Kita

Produk kalebu:

bunderGaya tas iki digawe ing alat tenun minangka tabung lan minangka standar paling murah saka FIBC.Iku ora bakal njaga wangun nalika dimuat lan bakal njagong mudhun lan bulge metu ing tengah.Bakal kaya tomat nalika dimuat, amarga prodhuk kasebut bakal ngetokake kain nalika kena tekanan produk sing dimuat.

U-PanelTas U-panel minangka langkah munggah saka tas bunder, amarga bakal duwe rong lembar kain sing meh padha karo wangun U sing dijahit bebarengan kanggo nggawe wangun tas.Bakal njaga wangun persegi sing luwih apik tinimbang gaya bunder.

Papat-PanelTas papat-panel iku tas paling apik kanggo tetep kothak liyane saka tas baffle.Iki digawe saka papat kain sing nggawe sisih lan siji kanggo ngisor.Iki kabeh sewn bebarengan kang nolak cenderung mulet.

BaffleGaya iki bakal dadi sing paling apik kanggo njaga bentuk kubus produk sampeyan nalika tas dimuat.Wis baffles tambahan sewn mudhun saben sudhut kanggo tumindak minangka kanthong kanggo isi saben sudhut.Kajaba iku, ana kanthong liyane sewn ing saben sisih kanggo kabeh produk kanggo klumpukne watara baffles lan kanthong.Iki sampurna yen sampeyan duwe produk diameter cilik kayata kedele sing bisa mili liwat baffles tanpa digantung.Tas akeh iki bakal luwih gampang ditumpuk amarga bakal nggawe kotak persegi sing apik.

bab4
bab5