Kabar

  • APA TEGESÉ HYDRAULIC BREAKER ING BASA INGGRIS?

    APA TEGESÉ HYDRAULIC BREAKER ING BASA INGGRIS?

    Pemutus hidrolik minangka peralatan konstruksi abot sing digunakake kanggo ngrusak struktur lan ngrusak watu dadi ukuran sing luwih cilik.Pemutus hidrolik uga dikenal minangka palu hidraulik, rammers, woodpeckers utawa ram pacul.Pemutus hidrolik bisa dipasang ing excavator, backhoe, skid steers, mini-excavator, ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane 42CrMo lan 40Cr

    42CrMo minangka baja kekuatan ultra-dhuwur kanthi kekuatan lan kateguhan dhuwur.Saiki, ana bahan utama kanggo pahat: 42CrMo, 40Cr.Baja 42CrMo4 minangka baja kekuatan ultra-dhuwur kanthi kekuatan lan kateguhan sing dhuwur, hardenability apik, ora ana brittleness emosi sing jelas, watesan keletihan sing dhuwur lan multip ...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka Tuku Hydraulic Hammer

    Apa sampeyan kerja ing konstruksi, perisakan utawa apa wae ing antarane, palu hidraulik utawa pemecah batu minangka alat sing penting kanggo proyek sampeyan.Nalika nyewa palu hidrolik, biaya bisa ...
    Waca liyane
  • CARA MILIH HYDRAULIC BREAKER CHISEL?

    CARA MILIH HYDRAULIC BREAKER CHISEL?

    Pahat wis worn metu bagéan saka hydraulic palu crusher.Pahat bakal rusak sajrone proses kerja, lan utamane digunakake ing situs konstruksi kayata bijih, roadbed, beton, kapal, lan slag. Sampeyan kudu menehi perhatian marang pangopènan saben dina, mula pilihan lan panggunaan sing bener. .
    Waca liyane
  • Kepiye pahat ing palu hidrolik bisa pecah?

    Sayange, sampeyan ora bisa nyegah pahat ing palu bledosan saka nyandhang metu liwat wektu, utamané yen sampeyan nggunakake Pethel akeh banget.Nanging, ana sawetara sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen pahat ing palu bisa tahan suwe.Sampeyan bisa nambah umur pahat kanthi tetep ...
    Waca liyane