Wadah Bulk Menengah Fleksibel

FIBC (fleksibel intermediate bulk container), jumbo, tas akeh, super karung, utawa tas gedhe, minangka wadhah industri digawe saka kain fleksibel sing dirancang kanggo nyimpen lan ngangkut produk garing, flowable, kayata wedhi, pupuk, lan granules saka plastik. .

xw1

FIBC paling asring digawe saka helai anyaman polipropilena berorientasi kandel, dilapisi, lan biasane ukurane watara 4548 inchi (114122 cm) ing diameteripun lan beda-beda ing dhuwur saka 100 kanggo 200 cm (39 kanggo 79 inci).Kapasitas biasane udakara 1.000 kg utawa 2.200 lb, nanging unit sing luwih gedhe bisa nyimpen luwih akeh.FIBC sing dirancang kanggo ngeterake siji metrik ton (0.98 ton dawa; 1.1 ton cendhak) materi mung bakal bobote 5.7 lb (2,33,2 kg).

Pengangkutan lan muat ditindakake ing palet utawa kanthi ngangkat saka puteran.Tas digawe nganggo siji, loro utawa papat puteran angkat.Tas daur ulang siji cocok kanggo operasi wong siji amarga ora perlu wong liya kanggo nyelehake puteran ing pancing loader.Ngosongake digawe gampang kanthi bukaan khusus ing sisih ngisor kayata spout discharge, sing ana sawetara pilihan, utawa mung mbukak.

Jenis kemasan iki, tas jumbo, ramah lingkungan.Nduweni rong lapisan sing lapisan njero 100% bisa dikonsumsi lan sing njaba bisa didaur ulang.Dibandhingake karo drum baja anyar, borose kira-kira nol lan ora bocor.

Jinis Wadah Bulk Menengah Fleksibel

Pharmaceutical - padha karo sertifikasi food grade
Disertifikasi PBB - kudu ngalami pirang-pirang tes kanggo mesthekake yen bisa nahan stres lan isih ngilangi tumpahan bahan sing mbebayani.
Food Grade - kudu diprodhuksi ing lingkungan kamar resik kang BRC utawa FDA disetujoni
FIBC berventilasi - digunakake kanggo kentang lan woh-wohan / sayuran liyane supaya produk bisa ambegan
Konfigurasi loop angkat sing beda:

Siji Loop
Loro Angkat Loop
4 Angkat Loop
Jinis puteran angkat

Loop angkat standar
Lift pojok silang
FIBC Bags karo Liners

Produk sing bledug utawa mbebayani kudu duwe lapisan polipropilena ing FIBC kanggo ngilangi sifting FIBC sing ditenun.
Liners bisa digawe saka Polypropylene, Polyethylene, Nylon, utawa logam (Foil) liner
Sifat elektrostatik
Tipe - A - ora ana fitur safety elektrostatik khusus
Tas Tipe - B - Tipe B ora bisa ngasilake discharge sikat sing nyebar.Tembok FIBC iki nuduhake tegangan rusak 4 kilovolt utawa kurang.
Tipe – C – FIBC Konduktif.Dibangun saka kain konduktif listrik, dirancang kanggo ngontrol biaya elektrostatik kanthi grounding.Kain standar sing digunakake ngemot benang utawa tape konduktif.
Tipe - D - FIBCs anti-statis, ateges nuduhake tas sing duwe sifat dissipative anti-statis utawa statis tanpa mbutuhake grounding.


Wektu kirim: Jun-03-2019